Bioenergiakattilat 30-500 kW

Tutustu esitteeseemme:

Bioenergiakattilat 30 - 500 kW, tietoa kattiloista, tietoa ominaisuuksista, bioenergiakattilat 30 - 1000 kW


STK 30 VARIO ja STK 50 VARIO -kattilat ovat tehokkaita lämmönvaihtimia pystytuubirakenteensa ansiosta. Puhdistusvälit ovat pitkiä pystyrakenteen sekä ison tuhkatilan ansiosta. Tuhkanpoisto tapahtuu yhdestä edessä olevasta luukusta. Huoltoluukkujen kätisyys on vaihdettavissa.

Vaihdettavat laipalliset LV-kierukat, 4-tieventtiili sekä extra-meno/paluu -yhteet vakiona.STK 80, STK 120 ja STK 150 -kattilat soveltuvat kaikkiin markkinoilla oleviin pelletti, hake ja turvepolttimiin. Poltin voidaan asentaa kattilan sivuille tai eteen. Kattiloissa on myös erillinen irroitettava tuhkajalusta, joten kattila voidaan laskea myös paikalla rakennetun jalustan päälle.

Pystyrakenteen ansiosta kattilat ovat tehokkaita ja huoltotarve vähäinen. Kattilat rakennetaan aina kätisyydeltään ja poltinaukon mitoitukseltaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Kattilat on varustettu vakiona yhdellä LV-kierukalla ja toiselle LV-kierukalle on paikka valmiina. Huolto / tuhkaluukkujen kätisyydet on vaihdettavissa. Edessä olevaan huoltoluukkuun voidaan tehdä valmius öljypolttimelle.STK 200, STK 250, STK 300, STK 400 ja STK 500 -kattilat muodostavat jykevän kattilasarjan pelletti, hake ja turvepolttimille. Päältäpuhdistettavat ja sivustapuhdistettavat mallit.

Kattilat ovat lämmönvaihtokyvyltään erittäin tehokkaita. Tulipesän rakenteen ansiosta poltin voidaan asentaa sivuille, eteen tai tulipesän alle. Kattiloihin ei voida asentaa LV-kierukkaa. Käyttövesi tehdään erillisellä varaajalla tai lämmönvaihtimella.